3. 12. 2023

Advent ve znamení svátečního speciálu MAXXIM 14 % ze Sládkova Tipu

Advent ve znamení svátečního speciálu MAXXIM 14 % ze Sládkova Tipu

Zpestřete si čekání na Vánoce čtrnáctistupňovým speciálem MAXXIM 14 % z rukou Nataši Rouskové, sládkové pivovaru ZUBR. Tento sváteční speciál jantarové barvy s jemnou, smetanovou pěnou ze zimního Sládkova Tipu vyniká svou ušlechtilou, jemně doznívající hořkostí střední až vyšší intenzity a příjemně se snoubí s vyšší zaokrouhlenou plností a dobrým řízem.

 

Klasický způsob přípravy mladiny a použití kvalitních českých surovin a pivovarských kvasnic spolu s kvašením v otevřených kádích a až 90denním dozráváním v ležáckých tancích při nízkých teplotách jsou příčinami zrodu piva s nezaměnitelným aroma. „Obsah alkoholu 6,5 procent v tomto čtrnáctistupňovém pivu je oproti běžným pivům značně vyšší, což přispívá k jeho popularitě právě v chladnějším, zimním období,“ říká Nataša Rousková, sládková pivovaru ZUBR.

V čepované podobě si můžete MAXXIM vychutnat zejména v provozovnách na střední Moravě. Najdete ho i ve svátečním multipacku ZUBR Sládkova výběrová edice, který jistě potěší všechny pivní fajnšmekry.

Zubr

Bylo Vám 18 let?