Pivovar ZUBR si již od svého vzniku v roce 1872 zakládá na poctivém přístupu a tradičních výrobních postupech. Vše začíná na varně a pokračuje kvašením na otevřené spilce a dlouhým zráním v ležáckém sklepě při nízkých teplotách. K výrobě piva se používají zejména regionální suroviny prvotřídní kvality. Vybrané odrůdy chmele z proslulých tršických chmelnic dodávají pivu jedinečnou hořkost a kvalitní slad z hanáckých ječmenů lahodnou plnou chuť. To vše je spolu s vlastními originálními recepturami základem úspěchu, který pivovar každoročně slaví v prestižních degustačních soutěžích nejen doma, ale i ve světě.
Pivovar ZUBR si již od svého vzniku v roce 1872 zakládá na poctivém přístupu a tradičních výrobních postupech. Vše začíná na varně a pokračuje kvašením na otevřené spilce a dlouhým zráním v ležáckém sklepě při nízkých teplotách. K výrobě piva se používají zejména regionální suroviny prvotřídní kvality. Vybrané odrůdy chmele z proslulých tršických chmelnic dodávají pivu jedinečnou hořkost a kvalitní slad z hanáckých ječmenů lahodnou plnou chuť. To vše je spolu s vlastními originálními recepturami základem úspěchu, který pivovar každoročně slaví v prestižních degustačních soutěžích nejen doma, ale i ve světě.
V pivovaru Zubr se již od roku 1998 vaří pivo pod taktovkou sládkové Ing. Nataši Rouskové.
Pouze díky dodržování klasických výrobních postupů, použití vybraných regionálních surovin a zejména pak díky lidem, kteří vaří pivo s láskou a maximální péčí, může vzniknout pivo s dobrou pitelností, správným řízem a chutí. O tom svědčí řada prestižních ocenění, která jsou důkazem dlouhodobě vysoké kvality piva ZUBR, a my jsme na ně patřičně hrdí.
Nataša Rousková
sládek pivovaru Zubr
Bylo Vám 18 let?